İSMOB 2017’de İlk Kez Kurulan ‘Trend Alanı’nda El Sanatlarının Zenginliğine Dikkat Çekecek

İSMOB 2017’de ilk kez kurulan ‘Trend Alanı’nda el sanatlarının zenginliğine dikkat çekecek

TÜYAP Fuarcılığın, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ile organize ettiği İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) tasarım rüzgârları eserken, bu yıl ilk kez kurulan ‘Trend Alanı’geleneksel el sanatlarını gündeme taşıyacak. İSMOB 'Trend Alanı', el sanatlarının önemine dikkat çekmek için alanının önde gelen isimlerini bir hafta boyunca ağırlayacak.  Usta isimler deneyimlerini gençlerle paylaşacak

Türkiye'nin en büyük, dünyanın ise en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), bu yıl da birçok yeniliğe ev sahipliği yapacak. 10-15 Ocak 2017 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde  kapılarını açacak olan İSMOB, bu yıl geleneksel el sanatlarını da fuara taşıyacak.
14 salon ve 120 bin metrekarelik alanda 1.000'den fazla markanın yeni ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunacağı fuarda bu yıl ilk kez 'Trend Alanı' kurulacak.

Avrasya Bölgesi'nin en büyük fuarı olma özelliğini taşıyan İSMOB'da kurulacak 350 metrekarelik 'Trend Alanı'nda bu yıl bir hafta boyunca ebru sanatı, ahşap el oyması gibi geleneksel el sanatlarının önde gelen isimleri ağırlanacak. Sektörünün önde gelen isimleri fuar süresince özellikle genç ziyaretçilere tecrübe ve birikimlerini aktaracak. İsteyenler bu el sanatlarını da deneyimleme şansına sahip olacak.

İSMOB’da ayrıca dünyanın dört bir yanından onbinlerce sektör profesyonelini bir araya getirecekuluslararası salonun damobilya sektörüyle ilgilenen ve dünyadaki trendleri takip etmek isteyen ziyaretçiler tarafından ilgi görmesi bekleniyor.

İSMOB HAKKINDA
Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruluşu TÜYAP’ın Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğinde gerçekleştireceği fuar,14 salon ve 120 bin metrekarelik alanda 1000'den fazla markanın ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunacak.ISMOB’daoturma odasından çocuk odasına, yatak odasından ofis mobilyasına kadar 2017'ye damgasını vuracak binlerce yeni ürün ilk kez sergilenecek.

Adem Tokdemir | ademtokdemir@cpartner.com.tr | Tel: 0 850 333 65 10 | GSM: 0 530 845 42 46