İSMOB 2018 yeni yatırımlarla tüm sektörleri kucaklayacak

TÜYAP’ın Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) iş birliğiyle düzenlediği İstanbul Mobilya Fuarı’nın (İSMOB) yeni tarihi açıklandı. İSMOB, 2018’de 9-14 Ocak tarihleri arasında, TÜYAP’ın yeni yatırımlarıyla inşasını 2017’de tamamlayacağı iki yeni sergi holüyle birlikte, 140 bin metrekarelik daha geniş bir alanda gerçekleştirilecek.

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel fuarcılık kuruluşu olan TÜYAP’ın Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) iş birliğiyle hazırladığı İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), 2018 yılında 9-14 Ocak tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkez’inde gerçekleştirilecek.

Dünyanın en önemli mobilya fuarlarından birini düzenlemekten büyük gurur duyduklarını belirten TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri Genel Müdürü İlhan Ersözlü yaptığı değerlendirmede; “TÜYAP ve ülkemiz mobilya ihracatının %60’ının üzerinde bir oranla, büyük bölümünü gerçekleştiren MOSDER üyelerinin birlikteliğiyle gerçekleşen İSMOB, mobilya endüstrimizi geleceğe emin adımlarla taşıyan en etkili organizasyon olarak değerlendirilmektedir. Tüyap olarak, 2017 yılında inşasını tamamlayacağımız iki yeni sergi holü yatırımımızla birlikte, 140 bin metrekarelik daha geniş bir alanda hazırlayacağımız İSMOB 2018, tüm dünyadan alıcıların buluştuğu ve tüm sektörleri kucaklayan, Avrasya coğrafyasının en önemli iş platformu olacaktır.” dedi.

TÜYAP Hakkında: Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi, 1979 yılında 24 kurucu ortak tarafından kurulmuştur. Faaliyetlerini, yurt içinde değişik sektörlerde mal ve hizmetleri, yurt dışında ülkemiz ihraç ürünlerini tanıtmak amacı ile fuarlar hazırlamak ve sahip olduğu fuar merkezlerini yurt içinden ve yurt dışından meslektaşlarına kiralamak yolu ile sürdürmektedir.

MOSDER hakkında: Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sektörünün öncü 50 markasını tek çatıda toplayarak, sektörün yüzde 75’ini aşkın kesimini temsil etmektedir. MOSDER’ tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük, dünyanın en büyük 3. mobilya fuarı olma özelliğine sahip İstanbul Mobilya Fuarı-İSMOB, 10-15 Ocak 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sektörün global ölçekteki konumunu koruması için çalışmalarını sürdüren MOSDER, her yıl Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması ile sektörde sinerji oluşturuyor.

Elif Tuğba Gökdoğan | elifgokdogan@cpartner.com.tr| Tel: 0 850 333 65 10 | GSM: 0533 378 77 23
Zeynep Varlı Can | zeynepvarli@cpartner.com.tr |Tel: 0 850 333 65 10 | GSM:0536 862 21 43