İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) Tanıtım Çalışmaları

Türkiye'de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)'in önderliğinde gerçekleştirilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) tanıtım çalışmaları çerçevesinde yurt içinde ve yurt dışında birçok tanıtım faaliyeti gerçekleştiriyor.

Kuruluşundan bu yana hazırladığı 1.397 yurtiçi, 158 yurtdışı fuar ile 97 ülkeden 263.177 firmaya hizmet veren ve Türkiye'de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu TÜYAP, bu yıl, dünyada markalaşmış bir fuar olan İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)'na ev sahipliği yapıyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) önderliğinde yapılacak İSMOB 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek. İSMOB'a büyük önem veren TÜYAP yönetimi, yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdikleri birçok etkinlik ve tanıtım faaliyetiyle fuarın duyurumunu yapıyor.

Yurt içinde gerçekleştirdiği tanıtım çalışmaları çerçevesinde, TÜYAP bünyesindeki ve haricindeki birçok fuarda çeşitli şekillerde duyurumun yapılması sağlanıyor. Broşür ve insert dağıtımlarının yanı sıra fuar alanlarında reklam çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

Yurt dışında ise hedef ülkeler ve önemli fuarlara ziyaretler yapılıyor. Son olarak Rusya'nın Moskova şehrindeki Mebel Fuarı sırasında bir basın toplantısı düzenleyen TÜYAP ve MOSDER yönetimi, Rus basını ve iş adamları ile bir araya geldi. Ardından Dubai'de de ikili görüşmeler yapmayı hedefleyen TÜYAP, fuar öncesi oldukça özverili bir şekilde tanıtım çalışmaları gerçekleştiriyor. TÜYAP, tanıtım çalışmalar kapsamında; Gürcistan, Çin'in Guangzhou şehrinde gerçekleşen CIFF- Home Furnıture, İtalya'nın Milano şehrinde gerçekleşen Isaloni, Dubai'de gerçekleşen INDEX, İran'ın Tahran'da gerçekleşen MOBLEX ve Sırbistan'da gerçekleştirilen Belgrad mobilya fuarlarında yer alarak duyurular yapıyor. Yurt içi ve yurt dışı fuar ziyaretleri haricinde dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen bir çok yazılı ve görsel mecralarına reklam veren TÜYAP yönetimi, İSMOB'un yeni adresi olarak tüm dünyada aktif şekilde tanıtımlarını sürdürüyor.

TÜYAPHakkında: Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi, 1979 yılında 24 kurucu ortak tarafından kurulmuştur. Faaliyetlerini, yurt içinde değişik sektörlerde mal ve hizmetleri, yurt dışında ülkemiz ihraç ürünlerini tanıtmak amacı ile fuarlar hazırlamak ve sahip olduğu fuar merkezlerini yurt içinden ve yurt dışından meslektaşlarına kiralamak yolu ile sürdürmektedir. Kuruluşundan 2014 yılsonuna kadar hazırladığı 1.397 yurtiçi ve 36 ülkede 158'i aşkın yurtdışı fuar ile 97 ülkeden 263.177 firmaya hizmet vermiştir ve Türkiye'de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruluşudur.