Mobilya trendlerini ‘ismoblog’dan takip edin

5 kıtadan 81 ülkeyle kurulan ihracat bağlantıları ile sektöre moral veren İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), tüketicilere blogu üzerinden öneriler sunmaya devam ediyor. ismoblog.com ile mobilya almak isteyenlere ipuçları sunulurken; evden, ofise, inovatif tasarımlardan, dünya trendlerine kadar birçok alanda dekorasyon tutkunlarını cezbediyor
Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel fuarcılık kuruluşu olan TÜYAP’ın Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğiyle 10-15 Ocak tarihleri arasında düzenlediği İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) mobilya modasına önemli bir imza attı. Fuar öncesinde yayına başlayan İSMOB’unblogu ‘ismoblog’, fuarın ardından da tüketicilere tasarım trendleriyle ilgili bilgi vermeye devam ediyor. ismoblog ile fuarı adeta internete taşıyan İSMOB, tüketicilere ve mobilya tutkunlarına hem tasarım önerileri sunuyor hem de mobilya görselleriyle fuarı yaşatmaya devam ediyor.
Yayınladığı ismoblog.com’da dekorasyona ilişkin keyifli ve faydalı detayları aktaran İSMOB, inovatif mobilyalar köşesi ile de farklı alternatifleri tercih edenlere etkileyici seçenekler sunuyor. Ayrıca tüketicilerin salonlarını, çocuk odalarını, kütüphanelerini nasıl dekore edecekleri konusunda da bilinçlendiriyor.
İSMOB’un bu önemli bilgi kaynağında küçük evlere çözüm yollarından tutun da, bitkilerin evinizin havasını nasıl değiştirebileceğine, evcil hayvanların rahatı için çözüm yollarına kadar birbirinden ilginç yazıları okumak mümkün. Bunların yanı sıra İSMOB’unblogunda ofis dekorasyonlarına önem verenler de unutulmuyor. Tüketiciler, gününün çoğunu geçirdikleri çalışma alanlarındaki uyumsuzlukların bireyler üzerindeki olumsuz etkisini silmek için pek çok tavsiyeyi bu blogda bulabilecek.
Dünyadaki tasarım trendlerini ve daha fazlasını okumak için http://www.ismoblog.com’ u tıklamanız yeterli…

TÜYAP Hakkında:Türkiye'de fuarcılık sektörü1979 yılında, Tüyap ile birlikte düzenli bir ticari faaliyet olarak ülkenin gündemine girmiştir.Kuruluşundan bugüne kadar hazırladığı 1.465 yurt içi ve 37 ülkede 164'i aşkın yurtdışı fuar ile 114 ülkeden 275.913 firmaya hizmet vermiş ve 179 ülkeden 46.399.122 ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır. Türkiye'de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruluşudur.Tüyap Grubu 700 çalışanı ve 100'ü aşkın meslek örgütü ile uzun vadeli işbirlikleri yaparak, Türkiye'de sahip olduğu ve işlettiği 6 fuar merkezi, Türkiye geneli 14 ofisi ve 6 ülkede sahip olduğu uluslar arası ofisi ile düzenli ihtisas fuarları hazırlamaktadır.

MOSDER hakkında:Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sektörünün öncü 50 markasını tek çatıda toplayarak, sektörün yüzde 75’ini aşkın kesimini temsil etmektedir. MOSDER’ tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük, dünyanın en büyük 3. mobilya fuarı olma özelliğine sahip İstanbul Mobilya Fuarı-İSMOB, 10-15 Ocak 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlendi. Sektörün global ölçekteki konumunu koruması için çalışmalarını sürdüren MOSDER, her yıl Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması ile sektörde sinerji oluşturuyor.

Elif Tuğba Gökdoğan | elifgokdogan@cpartner.com.tr| Tel: 0 850 333 65 10 | GSM: 0533 378 77 23
Zeynep Varlı Can | zeynepvarli@cpartner.com.tr |Tel: 0 850 333 65 10 | GSM:0536 862 21 43