Mobilyada Yeni Trendler İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) Şekilleniyor

Mobilyada yeni trendleri belirleyen İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) bu yıl klasik tasarımların yanı sıra, teknolojinin gücü de ziyaretçileri şaşırtacak. 10-15 Ocak 2017 tarihleri arasında açık kalacak fuarda son teknolojinin uyarlandığı akıllı mobilyalar da öne çıkacak.

Günümüzde hayatımızın en değerli anlarını geçirdiğimiz evlerimizdeki detaylar büyük önem taşıyor. Türkiye’deki mobilya trendlerinin belirleneceği İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB)klasik tasarımların yanı sıra, teknolojinin gücüyle akıllanan mobilyalar daziyaretçileri ilgisini çekecek. 10-15 Ocak 2017 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak olan İSMOB’da; bu yıl klasik ve modern mobilyaların yanında; yanmaz, su geçirmez, çizilmez, güneş ışınlarına karşı koruyucu etkili kumaşların kullanıldığı mobilyalar da sergilenecek.

Oturma odasından, yemek takımına, çocuk odasından, yatak odasına kadar her türlü mobilyanın bir arada sergilendiği TÜYAP, 14 salon, 120 bin metrekarelik geniş sergileme alanıyla, ziyaretçilerin mobilyaları rahatlıkla incelemesine imkan sağlayacak. Yurtdışı salonu ile de sektörde adından söz ettirecek olan İSMOB’da,trend alanında mobilyanın önde gelen isimleri de ağırlanacak.

“KENTSEL DÖNÜŞÜM TASARIMLARI DA ETKİLEDİ”
Kentsel dönüşümle birlikte yaşam alanlarının küçüldüğüne dikkat çeken TÜYAP Genel Müdürü İlhan Ersözlü, mobilya modellerinin de bu dönüşüme ayak uydurduğunu belirtti. Ersözlü, fuarda sergilenecek ürünlere ilişkin şu bilgileri verdi: “2017 yılında mobilyalara ağırlıklı olarak pastel tonlar hakim olacak. Çekirdek aile yapısı da ev dizaynlarını değiştirdi. Daha az yer kaplayan mobilyalar tüketicilerin tercihi oluyor. Artık koltuk takımı yerine daha çok “seç-karıştır” yöntemi başladı. Ayrıca mobilya da önümüzdeki yıl ağırlıklı olarak country tarzı modelleri göreceğiz. Ayrıca bu yıl fuarda yanmaz, su geçirmez, güneş ışınlarına karşı koruyucu etkili kumaşların kullanıldığı mobilyaları da görmek mümkün olacak.”

İSMOB’un hem mobilya sektörü, hem de TÜYAP için çok önemli bir organizasyon olduğuna dikkat çeken TÜYAP Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Hayatımızın en değerli anlarının geçirildiği yaşam alanlarının dizaynıherkes için büyük önem taşıyor. Dolayısıyla mobilyalar hem ruhumuza hem de bedenimize hitap etmeli. O nedenle İSMOB’u hem sektör hem de son tüketici yakından takip ediyor ” dedi.

TÜYAP Hakkında:Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi, 1979 yılında 24 kurucu ortak tarafından kurulmuştur. Faaliyetlerini, yurt içinde değişik sektörlerde mal ve hizmetleri, yurt dışında ülkemiz ihraç ürünlerini tanıtmak amacı ile fuarlar hazırlamak ve sahip olduğu fuar merkezlerini yurt içinden ve yurt dışından meslektaşlarına kiralamak yolu ile sürdürmektedir. Kuruluşundan 2014 yılsonuna kadar hazırladığı 1.397 yurtiçi ve 36 ülkede 158’i aşkın yurtdışı fuar ile 97 ülkeden 263.177 firmaya hizmet vermiştir ve Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruluşudur.

Ayşenur Bozal Özcan | aysenurozcan@cpartner.com.tr | Tel: 0 850 333 65 10 | GSM: 0536 862 2ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN